Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Ymor verwelkomt Erik Nederveen als senior projectmanager

by marcommit on juli 30, 2018

Utrecht, 30 juli 2018 – Performancespecialist Ymor breidt haar team uit met de aanstelling van Erik Nederveen (49) als senior projectmanager. Erik gaat in deze nieuwe functie het volledige projectportfolio van Ymor stroomlijnen en professionaliseren. Erik heeft als doel om de uitgebreide kennis en ervaring die binnen Ymor aanwezig is op het gebied van APM en ITOA, optimaal in te zetten om zo een tastbare bijdrage te leveren aan het succes van klanten. De ervaring van Erik op het gebied van operationsmanagement, projectmanagement en servicedelivery komt hierbij goed van pas.

Erik is sinds 1995 actief in verschillende ICT-functies, waarbij hij zowel aan de kant van leveranciers als afnemers diverse rollen heeft vervuld. Zijn carrière begon bij Getronics als projectmanager, waar hij voornamelijk werkte aan de implementatie van infrastructuren en grote netwerken. In de daaropvolgende jaren heeft Erik binnen verschillende bedrijven wisselende functies bekleed: van interim ICT-manager tot project- en transitiemanager tot directeur operations. Hij heeft langdurige ervaring opgedaan met outsourcing en het doorvoeren van verandering binnen bedrijven. Erik was onder andere werkzaam bij grote bedrijven als PostNL, Amsterdam RAI, UWV, Eneco en Alphabet Carlease (BMW). Voordat hij de overstap naar Ymor maakte, werkte hij bij Conclusion FIT.

Erik is blij met deze nieuwe uitdaging: “Ymor is een echte koploper als het gaat om ketenregie en performance managementoplossingen. Niet alleen hebben ze enorm veel kennis en expertise in huis, ook de innovatieve oplossingen die ze inzetten zijn gewild in de markt. Door de nog steeds groeiende outsourcing-markt neemt het belang van ketenregie en performance management alsmaar toe. ICT-omgevingen worden steeds complexer, waardoor ook het borgen van de performance steeds ingewikkelder wordt. Ik kijk ernaar uit om klanten nog meer grip, controle en regie over hun IT-keten en IT-performance te kunnen bieden.”

Jeffrey Braam, Managing Director van Ymor: “Erik brengt veel ervaring met zich mee die wij als groeiend bedrijf goed kunnen gebruiken. We hebben er alle vertrouwen in dat Erik met zijn kennis een enorme efficiëntieslag kan bewerkstelligen, wat ons uiteindelijk in staat stelt om ook internationaal harder te groeien. Met Erik in ons team kan Ymor als organisatie gestroomlijnd groeien, net als al onze medewerkers.”

——

Over Ymor
Ymor is een innovatief IT-bedrijf, gespecialiseerd in Application Performance Management (APM) en IT Operations Analytics (ITOA). Met behulp van slimme monitoring software en gespecialiseerde diensten, helpt Ymor haar klanten te groeien van reactief naar proactief, en zelfs naar preventief IT-management. Door diepgaand inzicht te creëren in bedrijfskritische IT-ketens, krijgen klanten grip en controle over de IT-diensten die zij aan hun eindgebruikers leveren. Meer informatie via www.ymor.com

Meer informatie
Marcommit
Arlieke Tammer
+31(0)35 582 27 30
ymor@marcommit.nl