Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Zoldertrappen op maat gemaakt

by gerardkempers on maart 26, 2021

Veel mensen slaan hun spullen op zolder op. Super handig, geen rommel in huis en als je wat nodig hebt, kan je het gewoon van boven halen. Alle huizen zijn anders, dus je hebt niet altijd dezelfde manier om op zolder te komen. Soms zijn zoldertrappen die naar zolder leiden vast en soms worden vlizotrappen gebruikt. Bij ons vind je zowel vaste- als vlizotrappen. We kunnen deze leveren met alle toebehoren en de trappen zijn zeer functioneel en robuust. Alle trappen kunnen op maat. Metalen vouw- en schaartrappen vallen binnen ons assortiment.

Gemakkelijke zoldertrappen

Ons assortiment is zeer divers, zodat er tussen onze zoldertrappen altijd wel eentje zit die bij u past. De zoldertrappen worden compleet geleverd met een handleiding, zodat u lekker aan de slag kan met uw nieuwe trap! U zult merken dat u de trap met een gemakkelijke en soepele beweging kan gebruiken, wanneer deze gemonteerd is. U hoeft zich dus nooit in het zweet te werken voor uw zoldertrap!

Onze experts denken met u mee

Vind u het lastig om een trap te kiezen of weet u niet wat het beste past bij u in huis? Ons team van experts staan paraat om u op weg te helpen en zo de juiste trap voor u te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan: de trapsoort, van welk materiaal de trap gemaakt moet zijn, het formaat en de gebruiksvriendelijkheid. Wij helpen u graag met uw trap op maat!

Monteren is een eitje

We leveren bij de zoldertrappen een montageplaat waarmee u de trap eenvoudig en snel kan monteren. Mocht u het lastig vinden of onzeker zijn, leggen onze experts uit hoe het werkt in een korte instructievideo op de website. We leveren de zoldertrap inclusief ophangbeugel, trekhaak (hier bevestigt u de bijgeleverde trekstok de trekstok) en bevestigingsmiddelen. Heeft u interesse in een mooie zoldertrap? Neem contact met ons op! We staan u graag te woord.