Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Uitleg

Als u een artikel wilt plaatsen op Gratispersberichtplaatsen.nl, dient u zich eerst te registreren.

Registreren is gratis en na de registratie krijgt u automatisch een wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd

Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u vervolgens inloggen op de website.

U krijgt een melding te zien met de vraag of u uw wachtwoord wilt wijzigen.

Het wachtwoord dat automatisch is aangemaakt is lastig te onthouden en u kunt deze wijzigen in uw profiel pagina door op ” Ja breng mij naar mijn profielpagina” te klikken.

Als dat is gelukt bent u klaar om een artikel te plaatsen. Als u namelijk op “Berichten” linksboven in de pagina klikt en vervolgens op “Nieuw bericht”, dan krijgt u de volgende pagina te zien.

Op deze pagina kunt u uw artikel plaatsen. Begin met het invoeren van een titel voor uw artikel. Vervolgens kunt u in het “grote invulscherm” uw artikel schrijven.

Als u een backlink toe wilt voegen aan uw artikel, dan kan dat door gebruik te maken van de volgende knop boven het “grote invulscherm”. U kunt een gedeelte uit de tekst selecteren, waarna deze knop “oplicht”.

Na het drukken op deze knop krijgt u het volgende scherm te zien.

Hier kunt u uw website invullen (bijvoorbeeld: http://www.artikelplaatsen.net). Titel hoeft u niet in te vullen, dit is de tekst die u geselecteerd heeft, voordat u op de “link invoegen” knop heeft gedrukt.

Tot slot kunt u aan de rechterkant van het scherm uw artikel aan 2 categorieën toevoegen. Dit doet u door maximaal 2 categorieën te selecteren door er een groen vinkje in te zetten.

Als u nu op de blauwe knop “publiceren” rechtsboven in het schermen drukt wordt uw artikel geplaatst op de website!

Bedankt voor het lezen van deze uitleg en en heel veel plezier met het schrijven van artikelen en het plaatsen van backlinks naar uw website!

Mocht u na het lezen van deze uitleg toch nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.