Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

1 december Babbeldag TaalTaal: gratis workshop Engels

by taaltaal on november 20, 2018

Taleninstituut TaalTaal organiseert gratis workshop Engels ‘Chatterday on Saturday’
 
Het is internationaal een feit dat men in Nederland over het algemeen zeer goed Engels spreekt. Toch leeft vaak de angst voor het welbekende ‘steenkolen Engels’, ook wel ‘Dunglish’ genaamd. De grammaticale beheersing is vaak wel in orde, maar men zoekt net dat beetje extra om het ‘echt’ te doen klinken.
 
Nederlanders leggen de lat daarmee voor zichzelf wel erg hoog. De echte native speakers hebben vele duizenden uren kunnen oefenen op hun uitspraak, terwijl men tijdens een cursus daar bij lange na niet aan komt.
Om dat effect, de fluency van het Engels, toch te kunnen benaderen heeft Taleninstituut TaalTaal naast het succesvolle concept All-you-can-talk,nu een nieuw initiatief. Op zaterdag 1 december presenteert TaalTaal van 13:00 tot 16:00 uur de nieuwe workshop ‘Chatterday on Saturday’. Tijdens deze middag krijgen mensen de kans om in slechts drie uur hun Engelse spreekvaardigheid drastisch te verbeteren. De grammatica neemt dan even een back seat terwijl men gezellig met elkaar in gesprek raakt door middel van onder andere een spannende ‘speeddate’ sessie. Men verwerft verschillende technieken om de vloeiendheid te stimuleren. Ook diverse accenten en dialecten komen aan bod. Babbel als een brit of spreek ‘awesome’ Amerikaans!
Met deze workshop als gratis extra hoopt TaalTaal op een speelse manier de drempel te verlagen om mensen meer zelfvertrouwen te geven in het Engels.
Na afloop is er de gelegenheid om na te knabbelen en babbelen tijdens de ‘Saturday Social Circle’. Bezoekers kunnen dan genieten van een kopje Engelse thee of iets sterkers en gezellig napraten.

Meer online informatie en aanmelden: www.babbeldag.nl

Taleninstituut TaalTaal

Telefoon:    070-3226091
E-mail:        info@taaltaal.nl
Web:             www.taaltaal.nl
Hoge Prins Willemstraat 226-E
2584HX  Den Haag (Scheveningen)

Social Media:

https://www.facebook.com/events/2281411718598412/

https://www.facebook.com/taaltaal/

theekransje3