Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Belasting voor parkeren bij de baas

by admin on november 7, 2014

Vanaf volgend jaar kunnen mensen die met de eigen auto naar werk komen een flinke belastingaanslag verwachten. De belastingdienst gaat parkeerplaatsen en parkeerabonnementen die door de werkgever worden betaald vanaf dat moment zien als salaris. Eén van beide partijen zal deze belasting moeten betalen: de werkgever of de werknemer.

Wanneer de werkgever de belasting moet betalen, dan betaalt deze tachtig procent belasting over de kosten. Betaalt de werknemer de parkeerkosten zelf, dan betaalt deze er tussen de 36,5 en 52 procent loonbelasting over. U kunt vast wel raden wie uiteindelijk de rekening krijgt. U als werknemer waarschijnlijk. De nieuwe maatregel treft vooral bedrijven in de binnenstad van grote steden, zoals Amsterdam. Deze huren immers in veel gevallen parkeerruimte elders.

Door de verder oplopende kosten die vervoer en parkeren met zich meebrengen, kunt u zich afvragen of online thuiswerken niet iets voor u is. U heeft zo niet te maken met allerlei kosten voor vervoer en parkeren. Ook bepaalt u uw eigen werktijden wanneer u thuiswerkt. Zo kunt u ook aandacht besteden aan uw gezin en aan het huishouden.

Men denkt dat de extra belastingregel een grote impact heeft dan het afschaffen van de fiets van de zaak. De maatregel komt net na het bericht over een Europese naheffing die Nederland extra moet betalen. Critici beweren dat de overheid het geld voor deze naheffing via allerlei extra belastingen bij elkaar aan het sprokkelen is.