Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Betekenis van seksdromen

by admin on februari 19, 2019

Heb je ooit al gedroomd dat je vrijde met je baas of met iemand van hetzelfde geslacht, maak je dan maar geen zorgen. Wellicht wil je onderbewustzijn je op iets attent maken dat helemaal niets met seks te maken heeft.

 

Je baas

Als je al hebt gedroomd dat je wilde avontuurtjes beleeft met je baas, kijk je wellicht naar hem op. De kans is groot dat je wat meer assertief uit de hoek wil komen en dat je hunkert naar meer verantwoordelijkheid.

 

Een collega

Dit betekent vaak dat je een bepaald karaktertrek van hem of haar bewondert. Neen, je wil het hart van je collega niet veroveren. Je wil alleen maar een van zijn meest succesvolle eigenschappen aan jouw karakter koppelen.

 

Je ex

Het betekent meestal dat de passie uit je huidige relatie is geglipt. Koester je droom, maar zoek tevens uit met je vriend hoe jullie seksleven weer spannender kan worden gemaakt.

 

Een idool

George Clooney, Brad Pitt… Elke vrouw heeft wel een beroemdheid in gedachten waarmee ze maar al te graag eens de lakens zou delen. Als dat er uiteindelijk van komt in je droom, wijst dat erop dat je jezelf afvraagt wat je gemeenschappelijk hebt met je idool.

 

Met de beste vriend van je partner

Deze seksdroom kan symboliseren dat de beste vriend van je man ergens in uitblinkt, terwijl je partner op dat vlak nog veel moet bijleren. Bijvoorbeeld: is zijn vriend attenter, mooier gekleed… Dan verlang je wellicht naar meer romantiek, uitgebreide….

 

Onbekende

Jij vervult meestal de rol van de onbekende man. De knapperd is het bewijs dat je trots bent op iets wat enorm veel moeite heeft gekost, maar dat je tot een goed einde hebt gebracht.

 

Hetzelfde geslacht

Trek je geaardheid niet in twijfel na een biseksuele droom. Wellicht ben je op dit moment in je leven gewoon heel trots dat je een vrouw bent. Zwangere dames bijvoorbeeld, dromen ook vaak dat ze met iemand van hetzelfde geslacht vrijen omdat er extra veel vrouwelijke hormonen door hun lichaam stromen.