Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Camera’s voor bestelbus

by ARTICULUS.nl on februari 4, 2019

Tegenwoordig is het wel fijn om een achteruitrij camera te hebben. Wanner je een camera een aantal keren hebt gebruikt, wil je eigenlijk niet meer zonder. Maar niet alle bestelbussen zijn uitgevoerd met zo’n camera. Wanneer je ooit een bus hebt geleend waar een achteruitrijcamera aanwezig is en op een later moment terugkeert naar een bus waar die ontbreekt, ervaar je echt een gemis. De camera’s kun je gelukkig erg gemakkelijk installeren. Dit kost maar enkele minuten. Je kunt ook de camera’s laten installeren. Dat kost dan uiteraard installatiekosten.

De juiste camera’s zoeken is een makkelijke taak. De meeste camera’s zijn boven op de bestelbus te installeren. Deze plek heeft voorkeur, want wanneer de camera hoog is gevestigd, heb je niet alleen zicht direct achter het voertuig, maar ook wat verder in de diepte. Dit is een goede eigenschap bij het invoegen of inhalen bij bijvoorbeeld campers of caravans.

Maar de installatie van de achteruitrijcamera kan nog gemakkelijker. Veel bussen hebben namelijk een derde remlicht. Dit remlicht is gevestigd op de bovenzijde van de bus. Een camera oplossing is een vervangend remlicht met ingebouwde camera. Vervang simpelweg het bestaande remlicht en monteer in plaats van het remlicht de camera. Deze camera functioneert ook als een remlicht.  Deze installatie is erg eenvoudig en uiteindelijk ook nog eens prettig voor het oog, want de camera valt helemaal niet op.

Wanneer u een draadloze achteruitrijcamera set wilt installeren, kun je deze aanschaffen bij achteruitrijcamera.nl. Deze sets zijn nog prettiger in de omgang, omdat een draadloze set nog eenvoudiger is te installeren. Er zijn logischerwijs geen kabels nodig bij deze producten.

Naast de achteruitrijcamera’s voor bestelbussen zijn er ook sets in het assortiment die special zijn bedoeld voor vrachtwagens. Door het beperkte zicht van de vrachtwagens heb je meerdere camera’s nodig voor optimale veiligheid.