Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

De meest opvallende escape rooms aller tijden

by gerardkempers on januari 25, 2018

Hot and happening, dat zijn de laatste tijd de escape rooms. Een uitje voor zowel jong als oud, leuk voor met familie, met het werk of met vrienden. Doordat er zo’n groot aanbod van escape rooms is, is er voor ieder wel een geschikte escape room maarssen of ergens anders te vinden. Hierbij de meest opvallende escape rooms aller tijden! In Nederland staat de Prison Escape bekend als de beste escape room van het land. De bedoeling is om je hier in 3 uur te bevrijden uit een zwaarbewaakte gevangenis met acteurs! Deze escape room is zowel in Breda, Urecht, Amsterdam als Rotterdam te bezoeken, waar wacht je nog op! Als we overal ter wereld kijken vinden we de beste escape room in de Verenigde Staten, The Basement! Dit is wel een enge escape room dus als je niet van horror houdt is dit zeker geen aanrader. Het verhaal gaat over een kanabaal / seriemoordenaar en jij zit gevangen in zijn huis samen met de geest van zijn dode moeder.

Leukste escape room aller tijden
De leukste en meest grappige escape room aller tijden is gevestigd in de Verenigde Staten. Hier zit een zombie vastgeketend aan een enorme muur met kettingen, elke vijf minuten gaat er een ketting los dus komt de zombie dichterbij. Aan jou de taak om binnen één uur het raadsel op te lossen zodat de zombie niet vrij komt. De aller engste escape room is de Mr. X. Het is hier de bedoeling om uit meerdere hele enge kamers te ontsnappen, namelijk zes stuks. Wat ook een bijzondere kamer is, is de Escape Bunker. Deze escape room staat in het thema van het achterhuis en jij moet net als Anne Frank wilde proberen te ontsnappen uit het achterhuis.

Escape room Maarssen en omgeving?
Als je in Nederland een escape room maarssen bijvoorbeeld wil boeken zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn de laatste jaren tientallen escape rooms opgekomen overal in Nederland, een grote kans dat er bij jou in de buurt ook een escape room gevestigd is!