Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Dilip Timal aangesteld als Regional Director Benelux bij Avi Networks

by marcommit on juni 25, 2018

Amsterdam/Brussel, 25 juni 2018 – Dilip Timal (42) is per 1 juni 2018 aangesteld als Regional Director Benelux bij Avi Networks. Zijn aanstelling staat in het teken van het uitbreiden van de activiteiten van Avi Networks in de Benelux. Avi Networks biedt een intent-based oplossing voor applicatiediensten waarmee organisaties de adoptie van de cloud eenvoudig kunnen voltooien. Het Avi Vantage Platform biedt naast software-defined load balancing een intelligente Web Application Firewall en een elastische service mesh. Timal gaat in zijn nieuwe rol het momentum van Avi Networks aangrijpen om het huidige klantenbestand, dat bestaat uit grote enterprises en klanten uit de Forbes 2000-lijst, uit te breiden. Timal heeft daarnaast als doel het partnernetwerk van Avi Networks te vergroten en bovendien het Benelux-team uit te breiden door nieuw IT-talent te werven.

Timal heeft in zijn carrière meerdere senior posities bekleed. Zo heeft hij onder andere de rol van Sales Director Noord-Europa bij LogRhythm en Country Manager Netherlands bij Palo Alto Networks met succes vervuld. Hij heeft ruim achttien jaar ervaring in de IT-sector en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet.

Timal over zijn nieuwe functie: “Avi Networks schudt de technologiemarkt op door continu te innoveren. Traditionele leveranciers proberen een inhaalslag in te zetten en voelen de hete adem in hun nek. De investering van Cisco Investments onderstreept dat we op het juiste pad zitten. Bovendien wordt het bestuur van Avi ingevuld door gerenommeerde namen in de markt, zoals de directeur van Palo Alto Networks en de oprichters van Cisco en VMware. We grijpen het momentum aan om het team in de Benelux uit te breiden met nieuwe werknemers. Ik heb erg veel zin om van Avi Networks de gevestigde naam te maken die het verdient.”

Dirk Marichal, Vice President EMEA en India bij Avi Networks, over de aanstelling van Timal: “We zijn erg blij om Dilip aan ons team toe te voegen. Hij heeft een bewezen track record in de Benelux en hij is de ideale persoon om samen met ons stappen te maken en verdere groei te realiseren. Met zijn achttien jaar ervaring in sales en management en het netwerk van partners, klanten en relaties met vendoren is hij in staat een topprestatie neer te zetten in de regio.”

————

Over Avi Networks

Avi Networks biedt public-cloudachtige flexibiliteit voor applicatiediensten en gaat daarbij verder dan alleen load balancing, met voorzieningen als diepe applicatieanalyse, voorspellende autoscaling en beveiliging in het datacenter of de public cloud. Het Avi Vantage Platform maakt gebruik van software-defined principes voor krachtige, elastische levering van applicaties op bare-metal servers, VM’s of containers. Het platform is gebouwd op software-defined principes, draait op commodity-x86-servers, virtuele machines, containers, en past bij de automatisering en self-service doelstellingen van de moderne ondernemingen. Meer informatie op www.avinetworks.com