Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Diverse problemen veroorzaakt door blowen

by admin on maart 26, 2015

Ontspanning en het roken van een joint gaan voor veel cannabisgebruikers hand in hand. Blowen wordt daarnaast dikwijls in verband gebracht met gezelligheid. De gevaren van blowen moeten niet uit het oog worden verloren. Op financieel en sociaal terrein en op het gebied van gezondheid kan het problemen veroorzaken.

Doe niet alsof u niet in de problemen kan komen door blowen. Dat dachten anderen ook die nu wel in de problemen zitten. De levenskwaliteit kan flink worden verminderd wanneer u de problemen negeert. Hopelijk realiseert u zich dat ook het gebruik van hasj en wiet niet zonder gevaren is.

In het begin is het niet zo te zien, maar vaak gaat u steeds meer wiet roken. Coffeeshops adviseren daarom om bewust 2 dagen per week geen joints te roken. Zo bent u niet altijd stoned.

Het is goed mogelijk dat er geldproblemen door het cannabisgebruik ontstaan. In de coffeeshop betaalt men namelijk een steeds hogere prijs voor hasj en wiet. Het wordt dus moeilijker om aan grote hoeveelheden wiet te komen.

Veel informatie is er over stoppen met blowen beschikbaar. Een ex-cannabisgebruiker heeft zijn ervaringen en tips bijvoorbeeld beschreven in het boek Stoppen met blowen. Het draagt bij aan een goede voorbereiding voor stoppen met blowen.

Laat de joint al helemaal liggen wanneer u een psychiatrische aandoening heeft. Ondanks dat er geruchten gaan dat wiet kan helpen bij dergelijke klachten, is dit nooit bewezen. Wilt u niet zonder blowen, doe het dan met nog meer discipline. Want te vaak blowen, dat zal niemand echt goed doen.