Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Extra geld met zorgtoeslag

by admin on mei 24, 2015

De financiële crisis heeft in Nederland veel huishoudens geraakt. Er is een zekere kans dat ook u door de crisis minder te besteden heeft. Daarnaast is de overheid natuurlijk aan alle kanten aan het snijden waar het subsidies betreft. Een subsidie die u gelukkig nog altijd kunt aanvragen wanneer u voldoet aan de voorwaarden is zorgtoeslag.

Zorgtoeslag is in het leven geroepen als tegemoetkoming voor mensen die moeite hebben met het betalen van de hoge zorgkosten. Over zorgtoeslag is in de politiek de laatste jaren wel veel discussie ontstaan. Er zijn steeds meer mensen die zeggen dat zorgtoeslag juist bijdraagt aan de hoge zorgkosten.

Zorgtoeslag is voor veel mensen een interessante maandelijkse aanvulling. Zorgtoeslag is aan voorwaarden verbonden. Zo moet u voor zorgtoeslag minimaal 18 jaar oud zijn. Verder is het belangrijk dat u de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning heeft. Daarnaast mogen uw inkomen en vermogen niet te hoog zijn. Het maximaal toegestane inkomen en vermogen voor zorgtoeslag worden jaarlijks door de overheid vastgesteld.

Wanneer u meer wilt weten over het aanvragen van zorgtoeslag dan is dit filmpje over zorgtoeslag een aanrader. Denkt u dat u binnen de voorwaarden valt voor zorgtoeslag, dan is het aan te raden om dit snel aan te vragen. Juist in een tijd waarin de overheid zo aan het snijden is, is het belangrijk dat u aanvraagt waar u recht op heeft.