Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Extra geld nodig

by admin on maart 8, 2015

De dure maanden staan weer voor de deur en de kans bestaat dat u extra geld nodig heeft. Er wordt dan ook veel naar gezocht. Hieronder staan verschillende mogelijkheden voor extra geld.

Geld verdienen met enquêtes is iets waar veel informatie over te vinden is. Per ingevulde enquête kunt u een (kleine) vergoeding verwachten. Houd er rekening mee dat u een minimaal bedrag gespaard moet hebben voordat u wordt uitbetaald.

Wellicht kent u iemand die zegt dat u moet gokken. Maar kunt u gegarandeerd winnen? Nee. U kunt ook verslaafd aan gokken raken.

Er zijn wellicht mogelijkheden binnen uw huidige situatie. Mogelijk gaat uw werkgever akkoord met meer uren werken. En wie weet kunt u uw werkgever met goede argumenten overtuigen voor een salarisverhoging.

Een andere optie om te bekijken binnen uw huidige situatie is of u recht heeft op huurtoeslag en zorgtoeslag. In deze video over huurtoeslag en deze andere video over zorgtoeslag aanvragen leert u meer over de voorwaarden die verbonden zijn aan de toeslagen. Denkt u dat u recht heeft op huurtoeslag of op zorgtoeslag, vraag deze dan meteen aan.

Een blik werpen op uw uitgaven kan in veel gevallen ook verhelderend werken. Op uw energierekening is vaak te besparen. Wellicht zorgt uw leefwijze ervoor dat u een geld tekort heeft. Dure restaurants en vakanties, sommige mensen zijn er dol op.