Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Hoe een beeldschermbril helpt tegen oogschade

by admin on oktober 12, 2021

In het dagelijks leven zijn we steeds meer achter een beeldscherm te vinden. Of dit nu achter een computer of telefoon is, het loopt al snel op in meerdere uren per dag. Een beeldschermbril zou hier erg bij kunnen helpen. De functie van deze bril is om het blauwe licht weg te filteren voordat het uw ogen bereikt. Nu is blauw licht over het algemeen niet slecht voor de ogen, want het komt ook van de zon af. Onnatuurlijk blauw licht is echter een stuk sterker en zorgt er dan ook voor dat het permanente schade aan de ogen kan veroorzaken. Zeker nu er veel kantoorbanen zijn waar medewerkers 8 uur per dag achter een beeldscherm te vinden zijn. De beeldschermbril hoeft niet lelijk te zijn, maar het klinkt wel alsof het een veiligheidsbril is. Nu is het in principe ook een soort veiligheidsbril, maar dan met stijl. Er zijn veel mooie frames te verkrijgen zodat het niet slecht voelt om de bril op te zetten. Het is natuurlijk de bedoeling om de bril zo lang mogelijk op te hebben voor een optimaal resultaat.

De kosten van een beeldschermbril

De beeldschermbril is al te bestellen vanaf 14 euro en 95 cent. Dat is een koopje voor hoeveel voordelen de bril heeft. Het zorgt ervoor dat u op latere leeftijd geen last krijgt van uw ogen en dan eventueel een veel duurdere bril moet aanschaffen. Ook lenzen is een mogelijkheid, maar die zijn nog duurder. Het is dus verstandig om een beeldschermbril aan te schaffen als investering voor de toekomst. Er zijn ook wat duurdere brillen te verkrijgen. Namelijk van 29,95 of zelfs van meer dan 50 euro. Dit zijn dan wel merkbrillen. Er wordt niet betaald voor de betere kwaliteit van de bril.