Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Hypotheek nieuws van de laatste jaren

by admin on juni 26, 2014

Een hypotheek krijgen in de tijden van crisis is voor veel mensen ontzettend moeilijk. De overheid zit dat in en is bereid om drastische veranderingen door te gaan voeren. Er is een kans dat in 2013 de nieuwe en strenge hypotheekregels mogelijk versoepeld worden.

Voor veel mensen is het steeds moeilijker om een hypotheek af te sluiten en dat zorgt er indirect voor dat de huizenmarkt op zijn gat ligt. De overheid ziet in dat er iets moet gebeuren en dat heeft ervoor gezorgd dat de Eerste Kamer maatregelen gaat nemen, aldus de NOS.

Zo zal er voor nieuwe huizenkopers meteen begonnen moeten worden met het aflossen van hun hele hypotheek. De Eerste Kamer vreest dat dit potentiële huizenkopers afschrikt door de hogere woonlasten.

Het is dan ook de meerderheid van de Eerste Kamer die wilt dat de huizenbezitters slechts de helft van hun hypotheek verplicht moeten aflossen. Op deze manier zou de woningmarkt gestimuleerd moeten worden en langzaam aan zou de economie dan ook aansterken.

Als het aan minister Blok van Wonen ligt zal de versoepeling onderzocht worden. Echter zullen de strenge regels voor nieuwe hypotheken wel gewoon kracht zijn in afwachting van het onderzoek.

Maar wat betekent dit nu voor u? Niet veel alleen dat het erg moeilijk zal zijn om een hypotheek af te sluiten. Toch op zoek naar een hypotheek? Bespreek uw wensen eens met een hypotheek adviseur en die kan u precies vertellen voor welke hypotheekvorm u in aanmerking kunt komen.