Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Hypotheek vragen, wat wilt u precies?

by admin on juni 25, 2014

Het kopen van uw eerste koophuis kan zeer spannend zijn, maar toch moeten er ontzettend veel dingen geregeld worden. Omdat u wellicht geen ervaringen heeft met het kopen van een huis, kan het handig zijn om hier richtlijnen bij te hebben.

Want voordat u het eerste huis koopt moet u uw woonwensen zo helder mogelijk hebben. Want wat is nu eigenlijk het belangrijkste doel tot het kopen van een eigen huis? Gaat u voor extra ruimte, voldoende licht of veel tuin?

Wanneer er een eigen huis gekocht wordt, zal er vooral naar de maximale hypotheek gekeken worden. De maximale hypotheek kunt u zelf uitrekenen, maar dit kunt u ook door een hypotheekadviseur laten doen.

Daarna gaan pas de meeste mensen kijken welk huis ze kunnen kopen met de hypotheek die ze kunnen krijgen. Maar u kunt zich waarschijnlijk eerst afvragen; wat zijn mijn woonwensen en wat verwacht ik van mijn eerste eigen huis? Uw woonwensen moeten natuurlijk wel redelijk zijn, want u koopt namelijk wel uw eerste eigen huis.

Wat ook handig is, is om uw woonwensen op te schrijven. En de belangrijkste woonwens zet u dan bovenaan. Misschien zijn namelijk niet alle woonwensen mogelijk voor de hypotheek die u kunt afsluiten. Dan kunt u altijd een woonwens of meerdere schrappen.

Bent u er nog steeds niet uit? Dan kunt u het beste een persoonlijk gesprek aangaan met uw hypotheekadviseur. Deze kan u precies vertellen welke opties er zijn en wat voor u het beste is in uw persoonlijke situatie.