Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Met iDeal betalen op de smartphone razend populair

by admin on april 2, 2015

We zien steeds meer een verschuiving naar online betalingen. Zo werd op 2 april bekend dat consumenten steeds vaker betalingen via het iDeal-platform realiseren met hun smartphone. De belangen organisatie voor thuiswinkels heeft dat bekend gemaakt. Wat vooral opvallend is, is dat de betalingen ook steeds vaker met de smartphone worden gedaan.

Daarnaast hebben veel consumenten zoveel vertrouwen in online webshops, dat het merendeel van de consumenten vooraf betaald. Betaling achteraf wordt slechts gedaan door een kleine vier procent van de online consumenten. Naast iDeal zijn ook creditcard betalingen nog altijd populair.

Het is niet zo gek dat thuiswinkelen via de smartphone steeds populairder wordt. Dameskleding online bestellen is iets dat gemakkelijk via de mobiele telefoon kan worden gedaan. In feite kunt u zelfs midden in de nacht online winkelen. Een groot voordeel dat de fysieke winkel zonder webshop niet kan bieden.

Het is trouwens nog wel zo dat 75% van de mensen de aankopen liever via de computer doet. Dat is natuurlijk niet zo gek want webshops bevatten vaak een catalogus en op een groter scherm kunt u de artikelen vanzelfsprekend beter bekijken voordat u ze aanschaft. Bij bijvoorbeeld dameskleding is dat uiterst belangrijk, omdat u er perfect uit wilt zien.