Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Musicalschool Kom Maar Op succesvol met musical Village Town.

by marjoleinbogaard on juni 28, 2012

Alle leerlingen van Kom Maar Op hebben meegedaan aan de uitvoering van de musical “Village Town” op 16 en 17 juni in het theater ICOON. Het publiek kwam terecht in een absurde, strijdende, humoristische maar ook liefdevolle wereld. Village Town is in twee dagen tijd vier keer uitgevoerd voor een uitverkochte theaterzaal. Vier keer in twee dagen lijkt veel, maar desgevraagd zegt een leerling: “Dit had ik nog wel vier keer willen doen”.

Tussen de bedrijven door kregen de leerlingen een compleet dagprogramma aangeboden met elementen als workshops dans en creatieve vakken, zodat ze zich geen moment hebben verveeld. De vele hulpouders hebben er toe bijgedragen dat de twee dagen vlekkeloos verlopen zijn en iedereen aan het eind van de tweede dag blij naar huis ging.

Voor volgend seizoen zijn de plannen nu al weer in de maak. Vanaf september zal er gewerkt gaan worden met de groepen aan de Kom Maar Op X-mas Parade die rond de kerst haar premiere zal beleven. De musicalgroepen in de wijken Vathorst, Zielhorst en Nieuwland gaan begin september weer van start.