Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Online wedden met apps voor de Eredivisie

by ARTICULUS.nl on mei 29, 2017

De volgende 9 Android-apps geven elke voetbalfanaat en voor zij die houden van online wedden de mogelijkheid om volledig up-to-date te zijn met wat er allemaal gebeurt binnen de Eredivisie, de Nederlandse voetbalcompetitie.

the-ball-488714_640

Copyright: https://pixabay.com/de/der-ball-stadion-fu%C3%9Fball-488714/

  1. Eredivisie Live

Deze app geeft je een overzicht van alle wedstrijden die gespeeld zullen worden, alsook de wedstrijden die reeds gespeeld zijn – en natuurlijk de bijhorende uitslagen. Bij Eredivisie Live is het daarbij mogelijk om tijdens de wedstrijden zelf realtime de score in de gaten te houden en de rode kaarten die werden uitgedeeld te bekijken.

  1. Nederland Eredivisie

Deze Nederlandse applicatie voor de Eredivisie maakt het mogelijk om alles vanop een afstand te volgen omtrent de Eredivisie, maar je kunt er ook buitenlandse wedstrijden mee bezichtigen. Daarnaast zijn ook interessante statistische gegevens beschikbaar in verband met wedstrijden bij deze in Material Design vormgegeven app.

  1. Teletekst

Deze app laat toe om toegang te krijgen tot het allerlaatste sportnieuws, maar evengoed sportuitslagen van (onder andere) de Eredivisie kun je er raadplegen. Deze app beperkt zich tot de essentie, waardoor je geen wirwar hebt van gegevens – de ideale app dus, vooral als je teletekst niet altijd kunt bekijken via de televisie.

  1. Voetbalzone

Voetbalzone is één van die apps die het mogelijk maakt om altijd op de hoogte te zijn van het laatste voetbalnieuws, dankzij een duidelijke en actueel overzicht op alle wedstrijden, met daarbij statistieken. Daarbovenop ontvangen gebruikers een bericht op hun smartphone als er bijvoorbeeld ene nieuwe goal wordt gemaakt door je favoriete voetbalclub.

  1. Onefootball

Onefootball is een erg handige app waarmee je niet enkel op de hoogte blijft van wat er gebeurt binnen de Eredivisie: ook andere wedstrijden zoals de Champions League en heel wat andere internationale competities kunnen gevolgd worden. Daarbij vind je er het laatste voetbalnieuws, alle informatie omtrent wedstrijden, en kun je zelfs chatten met andere.

  1. Fox Sports

Deze app houd je altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de voetbalwereld, waarbij je zicht hebt op de alerts van clubs, toegang tot de scorestand en zelfs de mogelijkheid om live wedstrijden te volgen. Tenslotte kun je er nog méér uit halen als je een abonnement hebt.

  1. KPN Goal Alert

Met een KPN abonnement ben je bij deze app aan het juiste adres. Zo krijg je telkens een push-notificatie als je club een doelpunt heeft gescoord, maar daarnaast un je ook nog heel wat meer informatie vinden over alle wedstrijden die al gespeeld zijn en nog gespeeld moeten worden.

  1. Voetbal International

Deze Android-app van VI (Voetbal International) geeft je al het laatste sportnieuws: dossiers, transfers, wedstrijden, enzovoort. Daarbij kun je er ook andere content mee raadplegen, waaronder video- en audiomateriaal en nog andere aanvullende info.

  1. Google Now

Deze ‘digital assistant’ bewijst dat je geen app moet downloaden om mee te zijn met het voetbal en om up-to-date informatie te verkrijgen over wedstrijden en scores. de mogelijkheden zijn uitgebreid, zoals het instellen van je favoriete club om altijd op de hoogte te zijn van wedstrijden.