Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

PrintBirdie.com van start

by internetp on juli 31, 2012

Internet neemt een steeds belangrijkere rol in de markt voor drukwerk in Europa.  In deze concurrerende maar groeiende markt ziet PrintBirdie.com kansen voor een vernieuwend en compleet pakket van producten en diensten voor bedrukte media.

PrintBirdie.com richt zich niet alleen op het aanbieden van een volledig gamma van bedrukte media maar ook op het aanbieden van ontwerp, technische ondersteuning, personalisatie en uitleverings- of verzendingsdiensten om daarmee het selecteren, ontwerpen en bestellen van bedrukte media voor haar klanten gemakkelijker te maken.

Voor grotere organisaties zijn unieke en specifieke online  oplossingen ontwikkeld die hen in staat stellen om bedrijfsspecifiek drukwerk te creëren, goed te keuren en te bestellen. Voor de zelfstandig ondernemer of de particuliere klant kunnen kleine hoeveelheden drukwerk, in een eenvoudige online omgeving, ontworpen en besteld worden.  Een klantgericht team van helpdesk medewerkers zorgt voor ondersteuning op ontwerp en technisch gebied.

Luc Spooren, partner: “Via ons online platform (www.printbirdie.com) zijn wij in  staat om onze producten en diensten van hoge kwaliteit en binnen korte termijnen in heel Europa te leveren. Doordat wij de productie delen met een netwerk van geselecteerde partners garanderen wij de hoogste kwaliteitsnormen tegen concurrerende prijzen.”

Johan Groffen, partner: “Beyond Printing is een unieke benadering van de online printing voor bedrijven, organisaties en particulieren. Onze jarenlange ervaring bij verschillende toonaangevende drukkerijen vormt de basis voor een heel breed en diep assortiment van producten en diensten die tot de meest uitgebreide horen in België en de rest van Europa.”

Over PrintBirdie.com
PrintBirdie.com is een leidinggevende internetdrukkerij die via haar online kanalen een uitgebreid aanbod van bedrukte media aanbiedt.
PrintBirdie.com is een merk van Print & Media Kitchen, een bedrijf opgericht door drie partners met een sterke achtergrond in de grafische industrie en / of advies binnen de mediasector, en die zich toespitst op product- en diensten innovatie binnen de grafische sector

Voor meer informatie:
PrintBirdie.com
Walgoedstraat 1
9140 Temse – Belgium

telefoon: +32 33 690 390
e-mail: info@printbirdie.com