Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

RedSocks Security en DataExpert slaan handen ineen voor bestrijding van cybercriminaliteit

by marcommit on september 28, 2018

Den Haag, 28 september 2018RedSocks Security, specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit, bundelt haar krachten met DataExpert. DataExpert levert verschillende technieken en kennis om cybercrime aan te pakken en te voorkomen. Met deze samenwerking streven de twee bedrijven samen naar een veiligere samenleving. De oplossing van RedSocks Security zorgt ervoor dat potentiële risico’s zo vroeg mogelijk ontdekt worden. DataExpert adviseert haar klanten over het reduceren van cybersecurityrisico’s en zal de RedSocks oplossing leveren en ondersteunen. Mogelijke schade wordt hierdoor geminimaliseerd. Organisaties hoeven zich dan niet meer druk te maken over cybercriminaliteit.

Floris van den Broek, CEO van RedSocks Security, is erg blij met de samenwerking: “We hebben in DataExpert een partner in de strijd tegen cybercriminaliteit gevonden. De jarenlange expertise van DataExpert in het inperken van de risico’s van online criminaliteit, vormt een mooie aanvulling op de kracht van onze oplossingen. Elke organisatie krijgt vroeg of laat last van cyberincidenten. Door de krachten te bundelen bieden we onze klanten de vroegst mogelijke signalering van verdacht netwerkgedrag en vervolgens de beste aanpak om schade te voorkomen of deze te minimaliseren.”

Robbert Bakker, CEO van DataExpert: “De unieke eigenschappen en bewezen techniek van de RedSocks Security producten sluiten perfect aan op de visie van DataExpert: het bieden van de beste technieken en kennis om te streven naar een veilige werkomgeving en maatschappij. Door onze jarenlange ervaring in de opsporing- en fraudewereld weten we goed welke uitdagingen organisaties hebben, welke verbeteringen er mogelijk zijn en hoe deze te realiseren. We zien in RedSocks Security dan ook de juiste partner om ons huidige portfolio van cybersecurity en databeveiligingsoplossingen verder uit te breiden en daarmee onze dienstverlening te verstevigen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”

—- 

Over RedSocks Security
RedSocks Security is specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit. Door het gebruik van Machine Learning, Artificial Intelligence en Cyber Threat Intelligence wordt het mogelijk voor RedSocks Security om non-intrusive, real-time malicious breach detection oplossingen en incident response te bieden. De oplossingen zijn toepasbaar in organisaties ongeacht hun grootte en faciliteren compliancy met EU-privacywetgeving.

RedSocks Security biedt de RedSocksMTD® zowel als hardware en als virtuele network appliance. Deze innovatieve, schaalbare oplossing analyseert uitgaand netwerkverkeer (Netflow, IPFIX) real time, op basis van bestemmingen en gedragingen en lijsten van malicious indicators, wat organisaties helpt met het sneller opsporen van cyberdreigingen.

Over Dataexpert
De werknemers van DataExpert werken iedere dag aan een veilige samenleving. Het doel van DataExpert is om iedere criminele en frauduleuze zaak op te lossen en de impact van cyberaanvallen en het risico van datalekken zo klein mogelijk te maken, dankzij hun experises tools en services. DataExpert biedt al 25 jaar een synergie van gespecialiseerde services, innovatieve digital forensic-, data analytics-, cyber-, e-discovery-, incident response- en (cloud) data security-oplossingen van haar partners. DataExpert is een reseller, implementator en trainer van de meest gebruikte beveligingsproducten in de wereld. Dit doen zij in verschillende landen in Europa en de Cariben. DataExpert ondersteunt klanten in verschillende sectoren als de financiële branche, overheden, opsporingsdiensten en rechtelijke machten. DataExpert is de partner voor het vechten tegen (cyber)criminaliteit.

Meer informatie
Marcommit
Arlieke Tammer
035-5822730
redsocks@marcommit.nl