Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Reparatie of onderhoud van alle merken roldeuren | Roldeur service van ROMASS

by admin on juli 20, 2020

Wanneer u in het bezit bent van een automatische of handbediende roldeur, moet u er rekening mee houden dat het kan voorkomen dat de roldeur in storing kan geraken. We gaan ervan uit dat dit niet gebeurd, echter kan het door omstandigheden zoals bijvoorbeeld een ongeluk, slecht weer of slijtage problemen ontstaan aan de deur. Mocht dit onverhoopt gebeuren is het natuurlijk belangrijk dat er zo snel mogelijk een ervaren monteur langs kan komen om de defecte roldeur te maken. ROMASS heeft al ruim 20 jaar haar activiteiten gericht op het repareren en onderhouden van alle merken en typen automatische en handbediende roldeuren.

Service op alle merken

ROMASS heeft zich sinds oprichting gericht op het repareren van alle merken en typen roldeuren. Onze monteurs kunnen niet enkel novoferm garagepoorten maken maar ook alle andere merken. Zo beschikken wij over zowel universele onderdelen als de originele onderdelen zodat het voor onze monteurs geen enkel probleem is om welke type deur ook te maken. De roldeuren service van ROMASS is actief in heel Nederland. Onze monteurs zijn gepositioneerd in heel Nederland en beschikken over een servicebus met een ruime voorraad aan onderdelen. Door onze landelijke dekking is er altijd een monteur bij u in de buurt. Meestal kunnen onze monteurs dezelfde dag of iniedergeval binnen 48 uur langskomen om de deuren te maken.

Service aanvraag indienen

Bij ROMASS kunt u via 2 manieren een service aanvraag indienen. U kunt telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 085-7822730. Ook kan via www.romass.nl een online formulier worden ingevuld waarbij een verzoek tot reparatie wordt ingediend. Door de verschillende stappen in het formulier te doorlopen kunt u binnen enkele minuten eenvoudig een service aanvragen. Na het indienen van de service aanvraag neemt de planning contact op om een definitieve afspraak in te plannen voor de reparatie.

Wilt u meer informatie over de roldeur service van ROMASS? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag verder.