Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Schoenen met vrolijke kleuren

by Marloes83 on juli 11, 2019

Eclectisch en comfortabel noemen ze hun schoenencollecties. Het schoenenmerk Laura Vita komt uit Frankrijk waar ze sinds 2004 de meest originele en kleurrijke schoenen op de markt brengen. De schoenen blinken uit in originaliteit en kwaliteit. Van schoenen, tot sandalen, tot laarsjes, de collecties van Laura Vita heeft voor iedere sprankelende vrouw wel een sprankelende schoen. Want soms wil je wel eens wat anders. Een beetje meer kleur of een combinatie van kleuren en prints. Want ook al zijn zwarte, bruine en witte schoenen altijd makkelijk te combineren met de kleuren van je kleding, soms mag het echter ook best wat speelser en vrolijker. Tegelijkertijd wil je uiteraard niet inleveren op kwaliteit, comfort en pasvorm. Laura Vita brengt haar schoenen tot leven met prachtige kleuren, prints en materialen. Prachtige kleurrijke schoenen met oog voor design en comfort is waar Laura Vita voor staat.

Per seizoen spelen de ontwerpers bij Laura vita met tot wel honderd verschillende kleuren tot zij de fraaiste combinaties en ontwerpen hebben gevonden. Met een paar Laura Vita schoenen of laarzen weet je bij voorbaat dat jij niet de grijze muis op een feestje of gelegenheid zal zijn. De niet alledaagse kleurschakeringen gecombineerd met de mooie materialen zorgen ervoor dat je je met gemak kunt onderscheiden van anderen. Voor elk seizoen, voor elke gelegenheid en voor elke dag is er wel een passende schoen binnen de kleurrijke en fraaie collectie van Laura Vita. Ondanks de originaliteit, de kwaliteit en het comfort houden de makers hun collecties betaalbaar. Het schoenenmerk maakt gebruikt van diverse materialen zoals leer, textiel en combinaties van beiden. Van laars tot pump en van sandaal tot flatjes, met Laura Vita schoenen haal je originaliteit en kwaliteit in huis tegen een betaalbare prijs. Durf eens op te vallen en kies eens voor kleur!