Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Tennisbaan huren bij tennispark de Delftse hout!

by gerardkempers on juli 25, 2017

Wil je binnenkort een tennisbaan huren? Dit kan bij ons tennispark in Delft! Zelfs als het koud is of als het regent kan je hier terecht voor een lekker potje tennis: wij beschikken namelijk over 8 binnenbanen. Daarnaast hebben wij 12 gravelbanen beschikbaar waar lekker buiten getennist kan worden. Door het ruime aanbod is er altijd wel een tennisbaan die beschikbaar is zodat je nooit hoeft te wachten. Wanneer je zeker wil zijn dat je terecht kan is het ook mogelijk om een tennisbaan te reserveren. Dit kan heel gemakkelijk via onze website.
Tennisbaan huren met zakenrelaties
Wat ook een leuk idee is, is om een tennisbaan huren met zakenrelaties. Je kan bijvoorbeeld als bedrijfsuitje gezellig gaan tennissen. Op deze manier leer je je collega’s nog beter kennen. Wat ook een idee is, is om met klanten een potje te gaan tennissen. Het is ook mogelijk om bij ons een tennis clinic te volgen: dit is een reeks van tennislessen. De tennis clinic is mogelijk op verschillende niveaus, het ligt er maar net aan op welk niveau jij zit.

Tennissen goed voor de bedrijfscultuur
Uit onderzoek is gebleken dat een potje tennis met collega’s positief bijdraagt aan de bedrijfscultuur. Er is minder ziekteverzuim na een potje tennis met collega’s. Verder wordt de betrokkenheid en de prestaties van de werknemers beter door een potje tennis. Het is dus een slim idee om een tennisbaan huren te doen met collega’s! Wat ook mogelijk is bij ons is om het tennissen met wat anders te combineren. Je kan bijvoorbeeld gezellig bij ons in het restaurant komen lunchen of dineren. Verder is het ook mogelijk om een evenement bij ons te organiseren. Wij beschikken over 9 zaaltjes waar wij evenementen organiseren. Je kan bijvoorbeeld een feest geven of een receptie!