Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Tips voor het maken van een poort

by ARTICULUS.nl on september 18, 2018

Een defecte poort maken is erg lastig. Om gevaarlijke situaties te voorkomen adviseren we altijd om een specialist in te schakelen voor het herstellen van een poort. Of het nu gaat om een elektrische garagepoort, sectionaalpoort, kantelpoort of handbediende poorten. In geval van een defecte poort kunt u voor uw eigen veiligheid het beste een specialist in te schakelen. ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten, rolluiken en toegangspoorten. Onze techniekers zijn gepositioneerd in heel België waardoor we altijd een technieker bij u in de buurt is.

Poort maken

Om de kans op een ongeval te verkleinen bij een defecte poort, adviseren we om de defecte poort niet te gebruiken totdat een van onze ervaren techniekers langs is geweest. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt komt een van onze ervaren techniekers op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw poort te maken. Om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen zijn al onze techniekers professioneel opgeleid en worden ze elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. Op locatie gaat de technieker eerst achterhalen wat de oorzaak is van het probleem. Problemen kunnen veroorzaakt worden door poorten die niet goed zijn afgesteld of een onderdeel dat kapot is. Wanneer dit duidelijk is gaat de technieker aan de slag om het probleem op te lossen.

Waarom ROMASS inschakelen voor een poort herstelling?

Wij zijn al ruim 20 jaar de herstel specialist van alle merken en types poorten, rolluiken en toegangspoorten. Onze techniekers beschikken niet alleen over de juiste kennis maar ook over de juiste materialen om alle problemen met een poort op te lossen. Veel problemen met poorten worden veroorzaakt door defecte onderdelen. Om ervoor te zorgen dat deze problemen direct op locatie opgelost kunnen worden, beschikken onze techniekers over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze ruime voorraad van reserveonderdelen kunnen 95% van de problemen direct op locatie opgelost worden. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers in heel België waardoor er altijd een specialist bij u in de buurt is.

Welke merken en types poorten maken de techniekers van ROMASS?

We beschikken over reserveonderdelen van alle merken poorten en over universele onderdelen waardoor wij alle merken en types poorten kunnen herstellen. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende poort types die we herstellen:

Elektrisch:

  • Sectionaalpoort
  • Kantelpoort
  • Rolpoort

Handbediend

  • Sectionaalpoort
  • Kantelpoort
  • Rolpoort

Hoe kan ik een ROMASS technieker inschakelen?

Wilt u een van de ervaren techniekers van ROMASS inschakelen om uw poort te maken? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor de poort herstelling. Per mail ontvangt u een bevestiging van de gemaakte afspraak inclusief afspraak nummer. Na afloop van de herstelling ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen.