Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Tuinhuis plaatsen

by Marloes83 on mei 27, 2019

Wil je een tuinhuisje, blokhut, tuinkast of kweekkas in de tuin plaatsen? Je kunt zelf gaan bouwen, helemaal van de grond af aan, of je kiest voor een compleet pakket. De huisjes zijn van hout, maar je kan ook kiezen voor een kunststof tuinhuisje.

Blokhutten

In een kleine blokhut kan je jouw tuingereedschap opbergen en het tuinmeubilair kan er overwinteren. Als je een overkapping maakt aan de blokhut, heb je een mooie beschutte zitplek buiten. De grotere blokhutten zijn zelfs geschikt om als Tiny House te gaan gebruiken, of je brengt er je vakantie in door.

Tuinhuisjes

Kies je een tuinhuisje van hout of van kunststof? De houten tuinhuisjes hebben veel overeenkomsten met de kleine blokhutten. Je kunt er groot materiaal in opbergen, zoals grasmaaiers, fietsen en grotere tuinmeubelen. De kunststof tuinhuisjes zijn ideaal als je alleen op zoek bent naar een opbergplek voor tuingereedschappen en tuinmeubelen.

Kweekkassen

De kweekkassen hebben een frame van aluminium met tuindersglas of polycarbonaat. Tuindersglas laat veel licht door. Je kunt er makkelijk doorheen kijken. Polycarbonaat is sterk, isoleert goed en weegt weinig. Het laat minder licht door dan glas, waardoor het de planten beschermt tegen verbranding door de zon. Voor de kleine tuin is er een muurkas met tuindersglas of met polycarbonaat. Vrijstaande tuinkassen zijn geschikt voor de ruimere tuinen en hebben allemaal tuindersglas van 3 mm dik. Wil je alleen vroeg in het jaar iets opkweken, kies dan voor de foliekas. Een foliekas is ook geschikt voor het opkweken van planten op een balkon.

Kliko ombouw en tuinkasten

Vind je de kliko een storend element in jouw tuin? Je kunt hem wegwerken met een ombouw van hout of kunststof. De tuinkasten, inclusief dakleer, vloer en hang- en sluitwerk, zijn gemaakt van grenen hout of vuren hout.