Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

U zoekt een makelaar in Assen?

by ARTICULUS.nl on november 13, 2018

U wilt uw huis in Assen verkopen of u wilt er juist een huis kopen maar u weet niet bij welke makelaar, dan is Makelaar Assen misschien wel de makelaar die u zoekt. Bij Makelaar Assen verkopen ze huizen uit allerlei verschillende soorten prijsklassen. Ik ga er nu een paar met u doornemen en een paar prijzen voor u opnoemen. Het eerste huis dat ze aanbieden is een mooi vrijstaand huis in de mooie natuur van Assen. Het huis is een mooie herenwoning. Het huis is gebouwd in het jaar 1908 en het is echt een monument in Assen geworden. Het huis heeft een kavel van 1797 vierkante meter. Het huis ligt zoals gezegd in de mooie natuur aan de rand van Assen. Het huis kost € 274.000 k.k.

Het 2e huis dat Makelaar Assen aanbiedt is een erg mooi en modern huis. Dit is ook een vrijstaande woning die in het jaar 2010 is gebouwd. Het huis heeft 4 kamers waarvan 3 slaapkamers. Ook heeft het huis een badkamer en 2 aparte toiletten. In de badkamer zit een ligbad en een douche. Het huis bestaat uit 2 woonlagen. Interesse in 1 van de huizen neem dan direct contact op met Makelaar Assen. Meer informatie kan je vinden op de website.