Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Wat is een autolaadkraan?

by admin on februari 3, 2022

Een autolaadkraan is een vrachtwagen met een kraan achterop. Met deze kraan kunnen er verschillende voorwerpen getild worden. De kranen zijn zo sterk dat het autos op kan tillen. Ideaal voor op een autosloop. voor de rest kan het zware metalen objecten optillen en vervoeren naar een andere plek. Dat is het nu van de vrachtwagen. Je kunt deze kraan niet zomaar besturen want je hebt er een TCVT diploma voor nodig. Naast laden en lossen is het ook mogelijk om hijswerkzaamheden uit te voeren. De autolaadkranen kunnen dus voor meerdere dingen ingezet worden. De investering is dan sneller terugverdiend. De kranen kunnen eventueel zeecontainers optillen en vervoeren. Ook in de haven is het dus niet mis om zo’n apparaat te hebben. Hoewel er vaak grotere kranen op de haven staan kun je deze voor kleine opdrachten gebruiken.

Hoeveel kost een autolaadkraan?

Het is moeilijk om te zeggen hoeveel een autolaadkraan precies kost. Er zijn namelijk verschillende soorten te verkrijgen. Denk aan een 80 ton meter kraan, 65 ton meter kraan, 60 ton meter kraan en een 42 ton meter kraan. Alle genoemde kranen hebben een verschillende prijs. Ze zijn namelijk of kleiner of hebben minder kracht. De prijzen verschillen van 5000 euro tot en met 50000 euro. Voor een nieuwe betaal je uiteraard meer en zit je richting de 50000 euro en voor een tweedehands ga je eerdere richting de 500 euro. Mocht je willen weten hoeveel een autolaadkraan precies gaat kosten is het aan te raden om een offerte aan te vragen. Doe dit bij meerdere partijen om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt. Dit kan een hoop geld besparen. Zeker omdat het al een duur apparaat is.